Ağız ve Diş Sağlığı Hastanemizin İlk Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

20.09.2019 tarih ve 30894 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Kamu Sağlık Hizmetleri Ruhsatlandırma Yönetmeliği kapsamında, sağlık tesisimizin 167 standart ünit ve 27 yatak kapasitesiyle Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi olarak hizmet vermesi Sağlık Bakanlığının 18.04.2023 tarihli makam onayı ile uygun görülmüştür. Süleyman Demirel Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ilk Yönetim Kurulu toplantısını Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet SALTAN başkanlığında gerçekleştirmiştir. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alim KOŞAR' da yapılan ilk Yönetim Kurulu toplantısına katıldılar. Hastane Yönetim Kurulu Üyelerimiz Dekan Prof. Dr. Murat MADEN, Başhekim Prof. Dr. Bulem ÜREYEN KAYA, Profesör temsilcisi Prof. Dr. Erdal EROĞLU, Doçent Temsilcisi Doç. Dr. H. Cenker KÜÇÜKEŞMEN, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Derya CEYHAN ve Doktor Öğretim Üyesi temsilcisi Dr. Öğr. Üyesi Özlem GÖRMEZ'dir.

Yayın Tarihi: 17/01/2024