Engelsiz Ağız ve Diş Sağlığı Hizmeti

Süleyman Demirel Üniversitesi, “Engelsiz Üniversite Ödülleri 2021” kapsamında bünyemizde bulunan “Prof. Dr. Timuçin Baykul Engelsiz Ağız Diş Sağlığı Hastanesi” ile “Engelsiz Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi” alanında ödül almaya hak kazanmıştır.

Süleyman Demirel Üniversitesi, engelli bireylerin daha aktif bir şekilde hayata katılım sağlamalarına destek olacak düzenlemelerde bulunduğu için “Erişilebilirlik Belgesi” almaya hak kazanmıştır. Türkiye’nin ilk ve tek Engelsiz Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi olan “Prof. Dr. Timuçin Baykul Engelsiz Ağız Diş Sağlığı Hastanesi”; Isparta Valiliği Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nce oluşturulan Isparta Erişilebilirlik İzleme ve Denetleme Komisyonu tarafından yapılan inceleme sonucunda, 22.01.2021 tarihinde, “Erişilebilirlik Belgesi” almaya layık görülmüştür ve “Turuncu Bayrak” sahibi olmuştur.

Bu düzenlemelerle ve belgelerimizle engelli bireylere sunduğumuz engelsiz hizmetlerin, toplumsal sorumluluğumuz ve insanlığa hizmetimiz olduğunun bilincindeyiz. Hiç bir engel tanımadan yanınızdayız.