Hastanemiz, Uluslararası Sağlık Turizmi Yetki Belgesi Almaya Hak Kazanmıştır

18.04.2023 tarihinde hastane ruhsatı alan Süleyman Demirel Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Sağlıkta Kalite Standartları değerlendirmesini başarıyla tamamlayarak uluslararası sağlık turistine de tedavi hizmeti sunabilmek adına hızla çalışmalarını başlatmıştır. Gerekli düzenlemeler yapılarak Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne 27.12.2023 tarihinde yapılan başvuru, olumlu sonuçlanmış ve hastanemiz, uluslararası sağlık turizmi yetki belgesi almaya hak kazanmıştır.
Yenilikçi, üstün donanıma sahip, güncel teknolojik cihazlarımız, dijital diş hekimliği uygulamalarımız ve profesyonel ekibimiz ile hem ulusal hem de uluslararası hastalarımıza en güzel hizmetlerimizi vermeye devam edeceğiz.

Yayın Tarihi: 03/06/2024